Gulas cu carnaciori semi-afumati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carnaciori semi afumati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingutita boia iute (optional)
  • 4-5 cartofi portiviti
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei sa se inmoaie. Se adauga carnaciorii taiati rondele, boiaua, ardeiul gras taiat julien, si se lasa la calit impreuna la foc mic 10-15 minute. Se adauga pasta de tomate si 500 ml apa fierbinte (sau supa de carne), cartofii taiati cubulete si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc min 40-50 de minute.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise