Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga galbenusurile , coaja si zeama de portocale, untul topit dar rece, laptele si la urma, faina cernuta impreuna cu praful de copt. Totul se omogenizeaza prin rasturnare si se desarta rapid in forma de guguluf, se da la cuptor la foc potrivit pentru 40 de minute(25 de minute nu se deschide cuptorul ) .
Dupa ce s-a copt, se pune la racit pe un grilaj . Cind este rece, se glazureaza cu ciocolata, se orneaza cu putina ciocolata alba razuita si foarte, foarte putina coaja rasa de portocale si se lasa la intarit glazura.
La felia taiata se imbina foarte bine gustul de la glazura de ciocolata cu aroma si gustul de portocale , este delicios!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise