Guacamole cu iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un fruct de avocado copt
  • jumatate de ceapa taiata marunt
  • usturoi zdrobit, dupa gust, 2-3 bucati
  • sare
  • 150-200gr iaurt sau smintina
  • tostitos pentru salsa sau chips-uri

Mod de preparare

daca fructul de avocado este verde, se lasa 1-2 zile la temperatura camerei, pina devine inchis la culoare. daca-l cumparati copt, sa nu fie moale.

se taie fructul in patru, se indeparteaza simburele, si coaja (se desprinde cu mina f usor).

miezul verde se pune intr-un castron (de 500 ml), se paseaza cu o furculita pina devine o pasta, se sareaza, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul pisat , se amesteca si apoi se adauga iaurtul.

este un aperitiv, se maninca luind cite putin cu un tostito (chips).

se prepara in 10 min, dar trebuie mincat imediat, altfel isi schimba culoarea.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise