Grog compus cu miere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cupa rom
  • 2 lingurite miere
  • 1 bucatica scortisoara
  • sucul de la o lamiie
  • 2 cuisoare

Mod de preparare

Se amesteca aceste ingrediente intr-un pahar mare care se umple putin cite putin cu apa calda, mestecind cu o lingurita cu coada lunga

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise