Grisine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 440ml apa
  • 1kg faina
  • 180ml ulei(masline)
  • 30g sare
  • 40g drojdie de bere

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pina devine o coca mai tare. Se lasa la crescut timp de 40 min dupa care cu un cutit mai lat se taie cite putin si se intind intr-o tava. Se coc timp de 15 min in cuptorul cald (180). Se pot presara cu mac sau chimen. Devin crocante si se pot minca si a 2-a zi. Sunt simple si delicioase. Pofta buna!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise