Gratare de pui cu pasta de leurda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.
  • Un piept de pui fara piele si os
  • Pasta de leurda
  • Cartofi pt garnitura
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.

Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda.

Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise