Gratare de porc pane cu parmezan

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn
  • 2 oua
  • 4 linguri (de supa) de Parmezan (cascaval sarat) ras
  • 2 linguri (de supa) de pesmet alb
  • 4 linguri (de supa) de untdelemn
  • 8 frunze de busuioc
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise