Pieptul se dezoseaza si se taie felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, se scoate pielea si crestam cu cutitul macar in doua locuri. In acest fel pulpele se vor face in accelasi timp ca si pieptul, dar si timpul de preparare va fi mai scurt. Pieptul si pulpele le presaram cu sare, vegeta si piper si le lasam la macerat in frigider macar 4 ore.
Pregatim focul la gratar si cand e gata jarul punem carnea pe gratar. Intoarcem carne ape fiecare parte macar de doua ori. In acest fel carnea este patrunsa bine pe foc si va fi mult mai frageda. Se serveste calda cu garnitura de legume.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise