Gratar din hulughite si ceafa de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg.hulughite proaspete,culese din padure,
  • -1 kg.ceafa de porc,
  • -1 lingura amestec,condimente pentru pizza,
  • -1 lingura boabe coriandru,
  • -mustar,
  • -sare,
  • -boabe de mazare,proaspete culese din gradina proprie

Mod de preparare

-Se curata hulughitele,se spala si se pun pe o tabla,gratar,la copt si se presoara putina sare peste ele.Din cand in cand se mai intorc pe o parte si pe alta.

-Se taie bucata de carne in felii nu prea groase,nu prea subtiri si se pun intr-un vas.Peste carne se adauga amestec de condimente pentru pizza(o adevarata explozie de arome,acest amestec),se adauga sare dupa gust,boabe de coriandru,se amesteca si se pun bucatile de carne pe gratar,la foc potrivit.Se servesc cand sunt gata cu mustar,legume crude si ce mai doreste fiecare.Sa aveti pofta dragilor!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise