Grătar de porc marinat în vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc cu os(ceafa de porc cu os)
  • 200 ml vin alb(roşu)
  • 100 ml apa minerală
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Într-un vas se pun grătarele la marinat, grătarele se pot cresta pentru a fi mai bine pătrunse. Peste ele se pune vinul şi apa, se pune un capac peste vas şi se lasă la frigider 1-2 ore.

Între timp se face focul, când jarul este pregătit se aduc grătarele care se condimentează, sunt gata în aproximativ 20 de minute.

Se servesc cu cartofi în jar, si salata de sezon.

Poftă bună.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise