Gratar de cartofi si friptura pe disc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 kg carne macra de porc (muschi)
  • condimente (sare, piper, foi de safin, usturoi)
  • 500 g ulei

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie pai sau cum doreste fiecare. Se pregateste carnea, se taie felii si se da cu sare, piper si usturoi. Este necesar sa aveti un disc metalic pe care se aseaza in centru cartofii taiati iar pe margine carnea de porc la care se adauga foile de dafin. Inainte de a pune cartofii si carnea, discul se unge cu ulei si se lasa sa se incinga. Cat timp gratarul sfarie pe foc puteti face o hora in jurul acestuia. Gratarul se lasa pana ce carnea se patrunde foarte bine aproximativ o ora. Se mananca cu salata verde sau muraturi. Pofta Buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise