1.Pieptul de curcan se taie cubulete.Morcovii si telina, curatate si spalate, se rad pe razatoarea mare.Ciupercile se taie in doua .Alunele se zdrobesc.
3.Iaurtul se amesteca cu maioneza ,se adauga sare, piper alb si zahar.
4.Toate ingredientele se amesteca cu sosul de iaurt.
5.Fructele de grapefruit se taie in doua.Se scoate pulpa fructului , se taie in cubulete si se incorporeaza in compozitia de iaurt si legume.Daca este nevoie se mai condimenteaza cu sare si piper.Se umplu grapefruit-urile cu compozitia de legume,carne si sos , se orneaza cu patrunjel verde si se servesc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise