GORDON BLEU

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de pui, porc sau vita
  • 4 sau 8 felii de sunca sau costita
  • 4 felii de cascaval
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 2 linguri de faina
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune in folie de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se condimenteaza.

Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de sunca si de cascaval se prinde cu o scobitoare.

Se da prin faina, prin ou, apoi se tavaleste prin pesmet.

Se pune ulei in tigaie la incins cat sa acopere snitelul pana la jumatate. Se prajeste pe ambele fete.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise