Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zaharul si un praf de sare,iar dupa ce a crescut,o punem putin cate putin peste faina,unde adaugam si ouale batute ,untul,esenta si framantam pana obtinem un aluat de consistenta nici prea moale nici prea tare ,potrivit .Lasam sa dospeasca dupa care intindem coca pe o planseta si cu un pahar ori cana taiem gogosile iar in mijloc cu un dop ori un paharut mai mic.Mai lasam o jum de ora pe planseta sa mai creasca apoi le punem intr-o tigaie in uleiul incins.Dupa ce le scoatem le turnam deasupra topping de ciocolata sau zahar pudra dupa preferinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise