Intr-o tigaie mica, pusa la foc mediu, combinati apa, 2 linguri si jumatate de zahar, sare si 2 linguri de ulei. Fierbeti amestecul si luati de pe foc. Adaugati faina pana ce amestecul formeaza o bila de coca.
Incingeti ulei pentru prajit, sa fie suficient ulei astfel incat sa acopere gogoselele. Puneti aluatul intr-o punga de paste sau in masina de tocat si scoateti fasii lungi de coca. Prajiti pana ce devin aurii si scurgeti surplusul de ulei pe servetele.
Combinati ½ de ceasca de zahar si scortisoara. Dati gogosile prin acest amestec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise