Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, zahar si ou. Turnam laptele, amestecam pana se omogenizeaza, apoi adaugam untul topit si amestecam astfel incat sa obtinem un aluat moale.Dam putina aroma aluatului cu coaja de portocala si esenta de vanilie.Scoatem casuta cu samburi a merelor, le curatam de coaja, apoi le taiem felii groase de 5-6 mm. Incingem ulei intr-o tigaie. Feliile de mere date prin aluat le prajim in uleiul incins pe ambele parti pana devin aurii. Le scoatem cand sunt prajite si le punem pe un servet pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si scortisoara si servim. Delicioase!
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul Diva in Bucatarie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise