Gogosari umpluti cu varza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 - 5 kg gogosari,
  • 1- 2 kg varza,
  • 0,5 - 1 kg morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 lingura sare,
  • 1 - 2 plicuri picant - fix de la Dr. Oetker,
  • apa,
  • otet,
  • zahar conform instructiunilor de pe pachet.

Mod de preparare

Se spala bine gogosarii si se scot cotoarele. Varza se toaca fideluta si se amesteca cu morcovul si telina rase pe razatoare. Se pastreaza morcovii mai mari pentru a face capacele la gogosarii umpluti.

Compozitia: varza, morcov, telina se amesteca cu sare si se freaca putin cu mainile pentru a se inmuia. Dupa cca. 30 minute umplem gogosarii, apoi punem capace din morcov. Se aseaza in borcane.Pentru a completa bine spatiul ramas printre gogosarii umpluti putem pune gogosari taiati sau felii de morcov. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor de pe pachet si turnam fierbinte in borcane. Inchidem borcanele (bine umplute) si lasam la temperatura camerei pana a doua zi cand dam la rece. Vor avea un gust deosebit, dulce-acrisor.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise