Gogosari murati pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 buc gogosari rosii,
  • 1 l otet ,
  • 250 g zahar,
  • 150 g sare,
  • 4-5 foi de dafin,
  • piper boabe,
  • seminte de mustar,
  • hrean,
  • salicil.

Mod de preparare

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa pana a doua zi.

In apa pe care gogosariicare au lasat-o se pune salicil si se pun in borcane. Se capseaza si GATA, nu se mai fierb!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise