Gogosari in otet

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg de gogosari,
  • 4kg de conopida,
  • 2 l otet,
  • 6-7 dafin,
  • cateva boabe de piper,
  • 4 cani de zahar,
  • 10 linguri de sare,
  • doua plicuri boabe de mustar cateva frunze de telina
  • o jumatate de kg de hrean (sau puteti sa folositi chiar un kg)

Mod de preparare

Se pune la fiert otetul cu zaharul,sarea,foile de dafin si boabele de piper si cand incepe sa fiarba se oparesc gogosarii(intregi sau taiati felii). Se asaza gogosarii in borcan(eu am pus un rand gogosari si un rand conopida),in borcane mari sau mici. Se pun si boabe de mustar, hrean si telina. Apoi se adauga otetul ramas dupa ce am oparit gogosarii si se pun capacele.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise