GOGOSARI IN BULION

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kg gogosari mari si grosi
  • 400 g bulion
  • 1/2 litru ulei
  • 1/2 litru otet
  • 4 linguri miere
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se amesteca otetul, uleiul, bulionul, mierea, sarea si condimentele, se infierbanta si se oparesc pe rand gogosarii, taiati in sferturi, atat cat sa se inmoaie. Se scot cu spumiera intr-un lighean si se lasa sa se raceasca bine. Se asaza in borcane de 400 g si se toarna peste ei sosul in care s-au oparit, si acesta tot rece. Se capseaza borcanele si se depoziteaza.

Recomandare: acest preparat este foarte bun la servirea fripturilor si cartofilor prajiti

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise