Ceapa se curata,se taie marunt si se pune la calit cu putin ulei.Cand sa muiat se pune carnea care se desface bine cu furculita,se adauga orezul,se stinge cu supa de carne,se sareaza,pipereaza si se lasa la foc mic 30 min.
Intre timp se scobesc gogonele si se lasa la scurs.Intr un vas se topesc cele 2 linguri de zahar ,se stinge cu supa de carne si se adauga sucul de rosii.Condimentam si lungim sosul cu o cana de apa.Se lasa sa dea cateva clocote.
Se umplu gogonele cu amestecul obtinut,se aseaza intr o tava unsa cu ulei iar deasupra se toarna sosul.
Se da la cuptor 1 h.
Se servesc cu smantana.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise