Gnocchi quatro formagi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat
  • 100g branza grana padana
  • 100g branza cu mucegai
  • 100g mozzarella
  • 100g ementaler
  • 2 linguri de smantana sau un cubulet de unt

Mod de preparare

Se bat ouale bine, se sareaza si pipereaza dupa gust si se adauga busuiocul tocat fin, se bate in continuare si se adauga faina cat sa devina un aluat consistent ca de galuste, se pun la fiert 4-5 l de apa cu sare si cand clocoteste se introduc gnochi formati cu o lingurita umeda, dupa ce se ridica la suprafata se mai lasa 2 minute si se strecoara, si fierbinti cum sunt se amesteca cu smantana sau cu untul si apoi cu branzeturile rase amestacand continuu. Se servesc in farfurii incalzite, cu un vin demidulce fructat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise