Gnocchi cu pesto genovez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr Gnocchi
  • 1 legatura busuioc
  • 50 gr seminte de pin
  • 50 gr pecorino
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml ulei de măsline
  • 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspăt
  • Sare, piper

Mod de preparare

Gnocchi se fierb în apă clocotită sărată până când vor pluti la suprafaţă, apoi se vor strecura. Se pregăteste pesto genovez. Se pun toate ingredientele in robot (busuioc, pin, usturoi) cu exceptia uleiului de masline si se amesteca pina devine pasta. Pe masura ce se mixeaza, se adauga treptat uleiul pina se absoarbe complet. Se condimentează cu sare şi piper după gust. Scurgeti gnocchi si amestecati repede cu pesto. Ii puteti servi cu parmezan presarat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise