Glazura de ciocolata rece

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr zahar farin,
  • 2 linguri cacao,
  • 3-4 linguri apa clocotita,
  • 1 lingurita otet,
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga apa si otetul, iar la sfarsit dupa ce ati amestecat bine si s-a format o pasta pt ca glazura sa aiba luciu puneti 2 linguri de ulei.

Folositi aceasta glazura imediat pt ornarea torturilor, a eclerelor sau a altor prajituri.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise