Ghiveci sirbesc

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 castraveti mari
  • 2 dovlecei mari
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare, piper
  • marar tocat

Mod de preparare

Legumele se spala foarte bine si se taie cubulete. Ceapa si morcovul se rumenesc putin in uleiul incins, dupa care se adauga ardeiul,castravetii si dovleceii (nu toate o data, ci pe rind) amestecindu-se continuu. Se poate pune si cartofi sau mazare daca se doreste. Cind s-au muiat legumele se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust, iar la sfirsit se adauga si mararul tocat.

Se serveste cald, cu mamaliga si smintina (daca doriti).

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise