Se curata vinetele, gogosarii,ceapa,usturoiul,dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3cm ,iar gogosarii ,usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat).Rosiile se dau prin masina de separat seminte ,iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul.
Dupa ce avem toate ingredientele pregatite se va pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin dupa care se aseaza in straturi celelalte ingrediente calite ; pana se va umple borcanul ; se va completa cu restul de suc fiecare borcan.
Se inchid borcanele si se dau la cuptor cu focul mic timp de 50 minute.
Succes.
Se consuma ca aperitiv.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise