Ghiveci de vinete

Timp pregatire
420 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg. vinete
  • 1/2 kg. ceapa
  • 1 kg. ardei grasi
  • 1 1/2 kg. gogosari
  • 700 ml ulei
  • o capatina de usturoi
  • 3 kg. rosii
  • sare

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise