Spalati bine legumele, curatati de coaja, ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena
In vasul de aluminiu al slow-cooker-ului CrockPot 6 L puneti buchetelele de conopida desfacute in bucati mai mici, ceapa si usturoiul taiate cubulete, cartofii rosii cu tot cu coaja, spalati bine si taiati cubulete, morcovul taiat rondele, fasolea galbena taiata pe jumatate si ardeiul gras colorat taiat cubulete
Adaugati sucul de rosii, foile de dafin si crengutele de cimbru
Condimentati dupa gust cu sare si piper
Puneti vasul de aluminiu pe foc si lasati-l aproximativ 10 minute, pana incepe sa fiarba, amestecand usor
Mutati apoi vasul in aparatul de slow cooking si setati modul High pentru 1 ora si 30 minute
La final mai potriviti o data gustul cu sare si piper si adaugati patrunjelul taiat marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise