Ghiveci de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 3 cartofi albi
  • * 3 cartofi movi
  • * 3 morcovi
  • * 3 vinete (dintre care una alba si una galbena )
  • * 2 ardei kapia
  • * 2 dovlecei
  • * 1 gogosar
  • * 1 ceapa
  • * rosii cherry galbene
  • * patrunjel
  • * cimbru verde
  • * busuioc mov si verde
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie potrivit.

Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata, morcovul taiat si apoi restul legumelor.

Se lasa in jur de 5 minute, apoi se acopera cu apa, se adauga busuioc, cimbru, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.

Spre final se adauga patrunjelul tocat si se mai lasa cateva minute.

Ghiveciul de legume se serveste cald.

S-aveti pofta !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise