Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept de pui il taiem in doua .Crestam carnea din loc in loc si o condimentam cu sare , piper si marar uscat.Stropim totul cu putin ulei de masline si dam la rece cat timp ne ocupam de legume.
Deci urmeaza legumele........cartofii,dovlecelul,pastarnacul,ardeiul, fasolea,se curata,se spala si se taie dupa bunul nostru plac.
Intr-o tava se aseaza toate legumele de mai sus ,amestecate. Mai adaugam mini-carotele,usturoiul intreg si rondele de lamaie.Stropim totul cu ulei de masline,condimentam cu sare,piper si rosmarin uscat.
Deasupra asezam bucatile de carne si turnam vinul si o cana cu apa.
Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 50-60 min dupa care indepartam folia ,diluam in putina apa pasta de tomate si o adaugam in tava.Dam iarasi la cuptor si mai lasam circa 15-20 .min.
Se scoate tava din cuptor,asezonam cu patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise