Se curata si se spala toate legumele; vinetele se taie rondele, se presara sare si se lasa la scurs cam 15 minute dupa care se prajesc si se pun pe un servet absorbant; dovlecelul taiat rondele se prajeste in ulei, conopida, varza, fasolea pastai si morcovul se prajesc pe rind.
Se curata cepele se toaca marunt si se pun in ulei incins, se caleste pina devine aurie, se adauga carnea de porc taiata cubulete si se pune capacul sa se inabuseaca putin cam 5-10 minute, dupa care se adauga pe rind legumele prajite, se pune apa si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se pune usturoiul, rosiile, delikatul, si piperul. Se scoate de la cuptor cam dupa 1/2 ora, se presara patrunjel verde tocat. Posta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise