GEM DE PIERSICI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,2 kg. piersici,
  • 700-1000g.zahar,
  • sucul de la 1/2 lamaie;

Mod de preparare

Se spala piersicile ,se oparesc pentru ca pielita sa se curete mai bine ,se scot samburii si se taie cubulete.Se aseaza fructele taiate in cratita ,se adauga zaharul,se stropesc cu sucul de lamaie si se fierb pe foc mic 25 de minute.Din cand in cand, se amesteca cu o lingura de lemn.Cand gemul s-a legat ,se pune in borcane ,se lasa 5 minute rasturnate si se depoziteaza in camara.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise