Gem de cirese

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg cirese
  • 500 g zahar
  • suc de lamaie

Mod de preparare

In primul rand, culegem ciresele direct din copac. Voi puteti sa le cumparati nu este vreo problema. Le spalam bine, eliminam coditele si samburi.

Dupa ce ati terminat acest proces, puneti ciresele intr-un vas, dupa care puneti zaharul si amestecati din cand in cand timp de o ora.

Punem vasul pe foc, avem grija ca suprafata sa ramana fara spume. Apoi punem sucul de lamaie, pe care il lasam o ora.

Oprim focul, nu lasam sa se raceasta prea mult si le punem in borcane.

Le pastram la rece, de obicei, in camara.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise