GALUSTE PUFOASE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2oua
  • ~10linguri de gris

Mod de preparare

Se bat albusele separat cu doua linguri de apa rece;seincorporeaza apoi galbenusele si mai apoi grisul.Pentru ca galustele sa nu iasa tari,se adauga in apa care clocoteste imediat dupa prepararea compozitiei.Se fierb la foc mic cu capacul acoperit si se toarna si apa rece peste ele ca sa iasa moi.Pentru succesul galustelor:lingura cu care iei galusca din compozitie se infierbanta in apa care fierbe ;galustele nu se mai sfarama la fierbere daca in apa se pune putina faina in apa in care fierb; galustele devin mai galbene daca se adauga in gris si putin malai.Se adauga in supa de pui sau de rosii.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise