Galuste de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g piept de pui
  • 200g carnat proaspatsau carne tocata
  • 3 felii de piine muiate in lapte
  • 1/8l lapte
  • sare
  • piper
  • nucusoara
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita unt
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ceasca sos alb
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1 ou

Mod de preparare

Se toaca carnea de pui si se amesteca cu cea de carnati (sau carne tocata). Se pune piinea stoarsa, oul se fac galuste (chiftelute rotunde) care se fierb in abur de supa cam 5 min, apoi se toarna in supa. Se adauga in supa ceapa bine inabusita si coaja de lamiie. Se adauga sosul alb, se amesteca totul usor pina se ingroasa si se fierb galustile. Se presara patrunjelul si se serveste.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise