Se amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris.
Se amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris; cand incepe sa se ingroase, se da vasul deoparte si se lasa sa se raceasca, se adauga vanilia, scortisoara, iar dupa ce s-a racit bine, ouale batute.
Dupa omogenizare, se rastoarna in forme mici sau o forma mare, unse cu foarte putin ulei si se lasa la cuptor 20 min, pana se rumenesc.
Se rastoarna pe farfurii individuale, se orneaza cu topping de fructe de padure din comert si cateva fructe deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise