Punem zaharul, laptele si coaja de lamaie pe foc.
Punem zahărul, laptele si coaja de lămâie pe foc. Cînd începe sa fiarba, punem grisul, untul si vanilie si amestecam pana se ingroasa. O luăm de pe foc si după ce s-a racit puțin, adaugăm oualele batute. Punem în tava unsa, 5 foi unse cu unt, adaugăm crema si apoi restul de foi. Tasam puțin foile si ungem cu apa. Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem pentru 40-50 de minute.
Între timp, fierbem ingredientele pentru sirop, timp de 5 minute și apoi punem peste prăjitură. Lăsăm câteva ore să absoarbă tot siropul. Va doresc pofta buna si duminica frumoasa!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise