Se pune la fiert apa.
Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot, se scufunda fusilli si se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Se lasa sa se scurga bine.
Batoanele de surimi se taie in bucati mai mici si se prajesc numai cateva secunde, pe toate fetele, in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se stropesc cu un pic de suc de lime. Se amesteca fusilli tricolore cu surimi prajit, cu rosiile taiate in sferturi, ardeiul gras verde, in rondele subtiri si ardeiul iute, in rondele curatate de samburi. Se stropeste totul cu un dressing de ulei de masline cu aroma de busuioc si suc de lime!
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise