Fursecuri glazurate

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 albusuri de ou
  • 260g zahar
  • Ciocolata, nuca, stafide sau alune
  • Esenta de rom sau migdale dupa gust
  • 500g unt
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Se continua cu faina treptat ( amestecata cu praful de copt), albusurile de ou si se rade ciocolata, nuca (100g).

Se pune in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 15 -20 min.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise