Reteta de fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos. Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos reteta simpla si delicioasa.
Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul.
Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri, sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare, usor distantate cu lingurita si se da tava la copt, cca.20 minute,i n cuptorul preincalzit la 180 de grade C.
Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marie, apoi, fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata. Se dau la rece cateva minute. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise