Visez la ceva dulce alaturi de cafea pentru maine dimineață și cel mai repede pot face aceste minunate fursecuri, ca să nu mai zic că imi ies aproximatix 60 bucăți și depozitate intr-o cutie țin și 10 zile...:)
Așadar să prăjiturim repede repede..:). Mixăm untul moale cu zaharul pină are o consistență pufoasă, adaugăm gălbenușurile, esența, făina amestecată in prealabil cu amidonul și cernute. Amestecăm pină la incorporarea tuturor ingredientelor și cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț special de biscuiti punem compoziția pe hartie de copt și coacem fursecurile la 180”C aprox 10 munite, pină devin ff putin aurii pe margini. Lăsăm in tavă pana se racesc complet și apoi le decorăm după bunul plac, fie pudrate cu zahar, fie trase in ciocolata, fie doar șprițate un pic cu ciocolată...
Sunt extrem de fragede și nu te poți opri la 2-3 bucăți...credeți-mă pe cuvint..:)
Spor la prăjiturit și numai bine :*
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise