Ouăle se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă uleiul. Făina se toarna în ploaie şi se incorporează cu ajutorul unei linguri de lemn. La final se adaugă esenţa şi se omogenizează.
Această pastă se pune într-un posh şi se formează fursecuri de diverse forme care se aşează într-o tavă unsa si tapetată.
Se dau la cuptor si apoi se scot din tava şi se lasă la răcit pe un grătar.
Se prepara glazura exact dupa instructiunile de pe plic, apoi se glazureaza fursecurile.
Se pot păstra 2-3 zile în cutii bine închise.
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise