Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia. Se adauga bicarbonatul, sarea si faina si se mixeaza in continuare pana sunt incorporate, apoi se adauga ciocolata.
Intr-o tava in care ati pus hartie de copt se pune compozitia cu lingura (1-2 linguri pt fiecare fursec, depinde cat de mari le doriti) lasand o distanta de aprox. 5 cm intre fiecare.
Se coc aprox. 15 min sau pana devin maronii la suprafata, dar inca moi la atingere.
* eu nu am gasit unt de arahide crocant asa ca am folosit din cel crema si am adaugat cam 50g arahide maruntite
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise