Fursecuri cu portocale

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. frisca
  • 400 gr. faina
  • 6 oua
  • o lingura coaja portocala
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 pahar cu nuci macinate

Mod de preparare

Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se freaca spuma 5 minute, dupa care se adauga galbenusurile pe rind, zaharul si cojile de portocala. Cind zaharul s-a topit, se pune laptele treptat, amestecind mereu, altfel crema se taie. Se adauga peste crema faina si se pun nucile. Din aceasta compozitie se pun fursecuri cu o lingurita pe o tava neunsa, care se da la cuptor. Cind fursecurile sint gata, se pudreaza cu zahar vanilat si se garnisesc cu frisca.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise