Se freaca bine untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa se adauga esenta de vanilie. Intr-o farfurie amestecam faina cu sarea dupa care adaugam la crema pana devine o compozitie omogena si la urma nucile tocate marunt.
Se intinde o foaie de aluminium sau de naylon si se aseaza aluatul pe el dandui forma unui salam lung si destul de subtire. Se da la frigider cel putin o ora jumate sau mai mult.
Incalzim cuptorul la 170 de grade si pe o tava punem o foaie de copt-taiem din salam felii de 6mm si le asezam in tava. Se coc 12minute sau pana sunt aurii.
Se scot afara din cuptor si se lasa cateva minute sa se raceasca bine dupa care se transfera pe o plansa sa se raceasca bine. Se mentin bine intr-o cutie inchisa ermetic.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise