Reteta de fursecuri cu lamaie. Fursecuri cu lamaie reteta simpla, delicioasa si usor de preparat.
Reteta de fursecuri cu lamaie este una dintre preferatele mele. Desi necesita ingrediente simple, rezultatul este grozav. Fursecurile sunt aromate, cu o crusta crocanta de zahar pudra si interior fraged si delicios.
Intr-un bol punem untul si untura la temperatura camerei ( sa fie moi, nu topite), sarea si coaja de lamaie. Omogenizam cu o furculita si adaugam faina impreuna cu praful de copt. FRamantam cu varful degetelor pana obtinem o compozitie sfaramicioasa.
Incorporam ouale, pe rand si obtinem un aluat potrivit de moale, care nu se lipeste de maini.
Nu framantati excesiv, pentru ca vrem niste fursecuri cu lamaie fragede, nu tari si gumoase.
Din aluatul obtinut formati bilute de 20 g fiecare, tavaliti-le prin zahar pudra si asezati-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Aplatizati-le cu o furculita si coaceti-le 15-20 de minute, la 170 de grade C (cuptor preincalzit), pana se rumenesc usor.
Scoateti-le pe un gratar sa se raceasca si apoi se pot savura.
Reteta de fursecuri cu lamaie este grozav de buna, asadar va invit si pe voi s-o incercati. Se fragezesc pe zi ce trece si se pot pastra mai multe zile in cutii de carton. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise