Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. Se adauga ouale cate unul si se mixeaza pana ce acestea au fost incorporate bine. Se amesteca separat esenta de vanilie , faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Se combina cele doua compozitii apoi se adauga fulgii de ovaz si nuca si se amesteca pana se formeaza o compozitie mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 30 minute , dupa care se se aseaza intr-o tava neunsa in gramajoare si se coc 15 minute in cuptorul incins.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise