Fursecuri cu fructe de padure

Timp pregatire
71 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fructe de padure congelate
  • 150 g zahar tos
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • 2 oua
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • senta vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie.

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste.

Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele.

Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.

Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.

Dupa acest timp, luatul se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava

tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 - 15 minute.

Se pudreaza cu zahar si se pot servi!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise