Fursecuri cu cocus

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 1lingurita plina cu praf de copt
  • 21/2 pahare de cocus macinat
  • 1 pahar de zahar
  • 2 oua
  • 1/4 pahar delapte
  • putina sare
  • 200 gr de margarina

Mod de preparare

Intr-un bol se pun toate ingridentele se taie margarina bucatele si se amesteca cu restul componenetelor pina se formeaza un aluat fraged daca este lipicios se mai adauga putina faina.Se ia cu mina grimajoare din aluat si se fac forme rotunde de 2cm .Se pun pe o tava tapetata cu pergament la 11/2cm distanta intre ele si se preseaza usor fursecul.Se coc la 170 de grade 20-30 de minute pina se auresc si fundul este copt.Se pastreaza intr-o cutie ermetica citeva zile.Sint foarte gustoase la o cafea sau un ceai.Usor de pregatit.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise