Fursecuri cu ciocolata alba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu ciocolata alba

Ingrediente

  • 130g unt
  • 40g zahar
  • 60g zahar brun
  • 1 ou
  • 125g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • 150g ciocolata alba
  • 50g alune de padure, prajite

Mod de preparare

Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava.

Batem cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana obtinem o crema usoara.

Batem oul, apoi il incorporam in crema de unt. Cernem deasupra faina si bicarbonatul si amestecam usor, adaugand intre timp si esenta de vanilie.

Tocam ciocolata si alunele si le adaugam in crema amestecand.

Cu o lingurita , punem din aluat in tava lasand spatiu suficient intre fursecuri , deoarece acestea vor creste.

Coacem fursecurile timp de 10 min, le scoatem, le lasam sa se raceasca 3-4 min apoi le scoatem din tava.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise